تاریخ انتشار : شنبه 13 خرداد 1402 - 20:22
95 بازدید
کد خبر : 208787

اجرای ۳۷۰ طرح اقتصادی در قالب توسعه پایدار منظومه روستایی به همت بنیاد مسکن استان

اجرای ۳۷۰ طرح اقتصادی در قالب توسعه پایدار منظومه روستایی به همت بنیاد مسکن استان

به گزارش ایلنا از زنجان، رضا خواجه ای،  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون ۳۷۰ طرح اقتصادی  در قالب توسعه پایدار منظومه روستایی براساس ظرفیت های مناطق در زمینه  خدماتی، کشاورزی ، گردشگری و صنایع دستی و … به همت بنیاد مسکن استان و  همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط  در دست اجراست. مدیرکل بنیاد

اجرای 370 طرح اقتصادی در قالب توسعه پایدار منظومه روستایی  به همت بنیاد مسکن استان

به گزارش ایلنا از زنجان، رضا خواجه ای،  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون ۳۷۰ طرح اقتصادی  در قالب توسعه پایدار منظومه روستایی براساس ظرفیت های مناطق در زمینه  خدماتی، کشاورزی ، گردشگری و صنایع دستی و … به همت بنیاد مسکن استان و  همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط  در دست اجراست.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، با بیان اینکه،  تاکنون ۳۷۰ طرح اشتغالزایی در زمینه های طرح های بومگردی ، فرآوری و بسته بندی زیتون ،پرورش  گیاهان دارویی، فراوری محصولات باغی، دامداری ، صنایع دستی ، شیلات و زنبورداری و … در قالب طرح توسعه پایدار منظومه روستایی در شهرستان طارم اجرا شده، افزود: این فعالیت ها، سبب ایجاد تعدادی فرصت جدید شغلی و افزایش انگیزه اهالی برای ماندگاری در مناطق روستایی این شهرستان شده است.

خواجه ای، با اشاره به اینکه، بنیاد مسکن مطالعات برنامه اشتغالزایی و اقتصادی و توسعه پایدار منظومه های روستایی استان در قالب ۹ بخش در اسفند ماه ۹۹ به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان رساند،  گفت: طرح توسعه پایدار منظومه های روستائی با هدف تجمیع توانمندی ‌ها و پتانسیل های موجود در روستاها در زمینه های مختلف به منظور تقویت پایدار روستاها تهیه شده است و در حال حاظر اجرای پایلوت شهرستان طارم در دست اقدام است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان  تصریح کرد: همزمان با اجرای طرح موصوف در شهرستان طارم ۳۸میلیارد ریال از محل تفاهم نامه استانی و ملی با  صندوق کارآفرینی امید به تعداد ۳۷ نفر پرداخت شده  و همچنین با جذب اعتبار ۳۰۷میلیارد ریال از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای ۲۷۵  متقاضی کسب و کار، در انطباق با خروجی مطالعات منظومه، این تعداد به بانک های عامل جهت اخذ تسهیلات معرفی شده‌اند.

وی یادآور شد: تاکنون ۱۰۵ فقره تسهیلات معادل ۵/۱۱۵ میلیارد ریال جهت راه اندازی کسب و کار پرداخت شده است.

خواجه‌ای  با تاکید بر اینکه،  در قالب این طرح، ظرفیت ها و محدودیت های توسعه روستاها مطالعه، برنامه ریزی و عملیاتی می شود، خاطر نشان کرد: شناخت ظرفیت ها و محدودیت های توسعه هر روستا از نظر اقتصادی،اجتماعی،عمرانی و فرهنگی از بخش های این طرح است. محمدی توسعه فعالیت‌های اجتماعی- اقتصادی و کالبدی منظومه روستایی، برنامه‌ریزی و تقویت اقتصاد روستایی، ایجاد اشتغال پایدار، رونق کسب و کار و تقویت اقتصاد محلی صادرات محور در روستاهای هدف، افزایش سطح درآمد روستائیان و تثبیت جمعیت روستائی را از اهداف اصلی این طرح دانست که از سوی این نهاد انقلابی پیگیری می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان با تاکید بر اینکه، اجرای طرح توسعه منظومه روستایی موجب تعامل و هم‌افزایی هرچه بهتر دستگاه‌های اجرایی در راستای توسعه پایدار و هدفمند روستاها می شود.گفت: در قالب اجرای این طرح کارشناسانی به عنوان تسهیل گر برای شناسایی ظرفیت های توسعه و اشتغال، انجام اقدام های آموزشی و جلب مشارکت اهالی متقاضی در روستاهای شهرستان طارم فعالیت می کنند.

انتهای پیام/منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها