تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 آذر 1400 - 16:28
140 بازدید
کد خبر : 156149

ابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ازکاهش میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان

ابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ازکاهش میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: براساس آخرین بررسی های انجام شده از سوی بازرسان بهداشت محیط وحرفه ای دانشگاه علوم پزشکی متاسفانه میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز، اماکن و محیط های اداری و کاری استان کاهش یافته است. دکتر افشین دلشاد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد:

ابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ازکاهش میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: براساس آخرین بررسی های انجام شده از سوی بازرسان بهداشت محیط وحرفه ای دانشگاه علوم پزشکی متاسفانه میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز، اماکن و محیط های اداری و کاری استان کاهش یافته است.

دکتر افشین دلشاد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: منظور از میزان رعایت پروتکل های بهداشتی همان میزان استفاده از ماسک توسط خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان و همچنین رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سطح مراکز، اماکن و محیط های اداری و کاری استان است.

وی میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان را ۸۱ درصد اعلام کرد و گفت: کاهش این میزان در روزهای اخیر نگران کننده بوده و اگر مردم در رعایت پروتکل ها کوتاهی کنند باید منتظر عواقب بسیار ناگوار در افزایش فوتی های کرونا باشیم.

دلشاد عنوان کرد: رعایت موارد مذکور در بجنورد ۷۷ درصد، شیروان ۷۶ درصد، مانه و سملقان ۸۱ درصد، فاروج ۸۴ درصد، جاجرم ۸۵ درصد، گرمه ۸۷ درصد و رازوجرگلان ۹۳ درصد است.

وی مهم‌ترین و اصلی‌ترین راهکار پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمع‌ها و دورهمی‌های خانوادگی دانست.

دلشاد اظهارکرد: از همه مردم و اصناف می‌خواهم که مانند همه ماه‌های اخیر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را با همکاری و همراهی مناسب خود ادامه بدهند چرا که ویروس کرونا همچنان وجود دارد و عادی انگاری در این زمینه می‌تواند منجر به شیوع بیشتر بیماری کووید ۱۹ و خیز جدید بیماری شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها