وجود معضلات بهداشتی در اردوگاهها/شرایط، مستعد بروز بیماریهای رودهای
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به حجم آبی که وارد روستاها شده و تبدیل بخشی از آن به ماندآب، گفت: اکنون در پیک اول بیماریهای التور هستیم و شرایط اقلیمی و شرایط فعلی جهت بروز بیماریهای رودهای مستعد است. به گزارش ایسنا – منطقه خوزستان، دکتر مهدی حسینی زاده در
وی تصریح کرد: اکنون هنوز در اردوگاهها وضعیت به صورت اضطراری است و از زمان مورد نیاز جهت تبدیل اردوگاه اضطراری به موقت گذشته است و باید اردوگاهها به شکل موقت تعیین تکلیف میشدند اما این کار نشده است.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: مقوله دوم بازگشت مردم به روستاها است که باید مسائل بهداشتی جهت ایجاد زمینه بازگشت جمعیت به روستاها فراهم شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به حجم آبی که وارد روستاها شده و تبدیل بخشی از آن به ماندآب، گفت: اکنون در پیک اول بیماریهای التور هستیم و شرایط اقلیمی و شرایط فعلی جهت بروز بیماری های رودهای مستعد است. در برخی شهرستانها کار در این زمینه آغاز شده اما اگر سریعا کار در این زمینه انجام نشود دچار مخاطره و مشکل خواهیم شد.
وی با تاکید بر لزوم حفظ سلامت مردم، عنوان کرد: همچنین انتظار می رود در اردوگاه یک مسئول به عنوان متولی باشد اما همچنان این معضل وجود دارد. اکنون معضلات بهداشتی در بسیاری از اردوگاهها وجود دارد؛ بحث فاضلاب، پسماند، سازماندهی و نظارت بر نحوه توزیع مواد غذایی از معضلات این اردوگاهها هستند که باید به این موارد توجه شود.
حسینی زاده تصریح کرد: آمار مراکز بهداشت از اردوگاهها و مناطق سیل زده متفاوت است و انتظار داریم این آمار به واقعیت نزدیک شود تا به افرادی که نیاز است ارائه خدمت شود. اکنون اختلافی در آمار اردوگاه ها با آمار جمعیتی خانههای بهداشت وجود دارد که باید این آمار بروزرسانی و راست آزمایی شود تا خدمات بیشتر از حد ارائه نشود. یعنی اکنون به جمعیتی خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه میدهیم که در اصل واقعیت، وجود ندارند که این موضوع از نظر اقتصادی و پایش مراقبتهای بهداشتی به هیچ وجه منطقی نیست.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گقت: انتظار میرود وضعیت اردوگاهها از نظر بهداشتی ساماندهی شود. همچنین وضعیت اضطراری اردوگاه ها به وضعیت موقت تبدیل شود. بر نظافت، توزیع غذا و یخ نیز توجه بیشتری شود. همچنین با توجه به عدم وجود سیستم سرمایشی در چادرهای اسکان، وضعیت این چادرها برای مادران و کودکان مناسب نیستند.
وی با اشاره به ورود فاضلاب به رودخانه کارون، عنوان کرد: آیا رودخانه محل ریختن فاضلاب است؟ آیا در آینده نباید در این زمینه فکری شود؟
حسینی زاده با ابراز نگرانی از وضعیت فاضلاب اهواز، گفت: باید بپذیریم اهواز از نظر فاضلاب بسیار وضعیت بدی دارد و باید برای آینده و وضعیت فاضلاب فکری شود. تا چه زمانی میخواهیم درمان مسکنی انجام دهیم؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰