تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 آذر 1400 - 17:43
53 بازدید
کد خبر : 156845

کرونا کیفیت تئاترها را کاهش نداده است

کرونا کیفیت تئاترها را کاهش نداده است

ایسنا/خراسان رضوی برنده جایزه بهترین بازیگر جشنوار فجر امسال معتقد است کرونا نتوانسته کیفیت آثار تئاتر را کاهش دهد. سروش طاهری که به واسطه پدر خود فعالیت‌های هنری را از هفت سالگی آغاز کرد از سال ۱۳۷۶ به صورت حرفه‌ای وارد حوزه تئاتر شده است. او که در این مدت به حرفه تئاتر پرداخته است به

کرونا کیفیت تئاترها را کاهش نداده است

ایسنا/خراسان رضوی برنده جایزه بهترین بازیگر جشنوار فجر امسال معتقد است کرونا نتوانسته کیفیت آثار تئاتر را کاهش دهد.

سروش طاهری که به واسطه پدر خود فعالیت‌های هنری را از هفت سالگی آغاز کرد از سال ۱۳۷۶ به صورت حرفه‌ای وارد حوزه تئاتر شده است. او که در این مدت به حرفه تئاتر پرداخته است به گفته خودش تاکنون در حدود ۷۵ نمایش به عنوان بازیگر و کارگردان به روی صحنه رفته و بیش از ۴۷ جایزه کسب کرده است. طاهری که در سال‌های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ برگزیده جشنواره تئاتر فجر شده و امسال هم جایزه بهترین بازیگر این جشنواره را از آن خود کرده است با اشاره به برگزاری سی‌ونهمین جشنواره تئاتر فجر در شرایط کرونایی می‌گوید که سطح کیفی جشنواره کاهش نداشته است.

سروش طاهری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از افراد شرایط شرکت در جشنواره را نداشتند و به تبع آن سطح جشنواره از لحاظ برگزاری در مقایسه با سال‌های گذشته کاهش نسبی داشته است، اما با همین شرایط هم کارهایی که من در جشنواره امسال دیدم از نظر کیفی و فنی چیزی کم نداشتند. با این‌ حال نقد اساسی من به جشنواره امسال این است که وقتی بخش‌های دیگر جشنواره امسال را حذف کردیم باید در همان تک‌بخش تئاتر ایران که برگزار می‌شود، جایزه‌ای در خور جایگاه این جشنواره اهدا کنیم، چراکه جشنواره تئاتر فجر معتبرترین جشنواره تئاتری ایران است و این جایزه‌های ۸ میلیون تومانی، جایزه‌ای است که معمولاً در جشنواره‌های معمولی‌تر به برگزیدگان اهدا می‌شود.

این هنرمند تئاتر ادامه داد: من امسال با دو نمایش «سگ‌دو» به کارگردانی عباس غفاری و نمایش «سه‌شنبه‌های لعنتی» به کارگردانی محمدمهدی خاتمی در جشنواره حضور داشتم که برای نمایش «سگ‌دو» موفق به کسب جایزه شدم.

طاهری با بیان این‌که «سگ‌دو در واقع نقد مهاجرت است»، گفت: این نمایش داستان دختری به نام لنا است که می‌خواهد به فرانسه مهاجرت کند و در آن کشور کابوس‌هایی می‌بیند. در این نمایش ما کابوس‌های این دختر را به روی صحنه می‌بریم. برای نمونه لنا پیرزنی را در خواب می‌بیند که از نظر ذهنی سلامت ندارد و همان زن، در کابوس تبدیل به مادر لنا می‌شود و همین‌طور اتفاقات دیگر در این کار که همگی کابوس‌های لنا است و ما آن‌ها را به تصویر کشیدیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۳ پیشنهاد دادم که برای بالا بردن شأن جشنواره فجر، برگزیدگان این جشنواره طبق هماهنگی که با وزارت علوم شکل می‌گیرد، بتوانند تحصیلات خودشان را در سطح کارشناسی ارشد یا دکتری در رشته‌های هنری ادامه دهند، اما این پیشنهاد در آن سال خیلی مورد توجه قرار نگرفت. با این حال دو سال بعد دیدم که این پیشنهاد مصادره به مطلوب شده است و دانشگاه تربیت مدرس این کار را برای برگزیدگان بخش بین‌الملل جشنواره تئاتر انجام داده ‌است.

این هنرمند تئاتر اضافه کرد: با این وجود فکر می‌کنم این شرایط می‌تواند با هماهنگی میان وزارت علوم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزیدگان بخش داخلی جشنواره تئاتر فجر نیز که قصد ادامه تحصیل دارند، فراهم شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها